Lees ons blog!

Brasserie Bos en Duin

Brasserie Bos en Duin ligt op een unieke locatie op Texel, aan de rand van Nationaal Park ‘De Dennen’ tussen de dorpen Den Burg, De Koog en Den Hoorn. Een stijlvolle ambiance combineert hier met een eigentijdse keuken waar ‘casual dining’ de boventoon voert. 

Bos en Duin bruist de hele dag: u bent van harte welkom voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner, een verrassende high tea of een gezellige borrel met hapjes

Warmte en Sfeer

Private Dining

Private Dining is een steeds gewilder concept. In een unieke en ontspannen sfeer dineren met alleen uw eigen gezelschap. Onze wijnkelder is helemaal ingericht als private dining voor groepen tussen 4 en 12 personen.

Private Dining

Kom genieten van onze culinaire verrassingen en smaakvolle wijnen zonder last te hebben van andere gasten. Ongestoord dineren aan onze royale tafel met elegante loungestoelen

Private Dining

Private dining op Texel is ideaal wanneer u een gezellige vriendenavond heeft, een familiediner of misschien wel een vergadering.
Gevarieerde menukaart

Groepen

Met een groep lunchen of dineren op Texel? Brasserie Bos en Duin heeft arrangementen en speciale menu’s voor groepen van tien tot wel honderd personen. Er zijn standaard arrangementen voor groepen, maar andere ideeën en wensen zijn meer dan welkom! Neem contact met ons op.

Kwaliteit staat centraal

Online Reserveren

Ook met groepen welkom

Blog

Diningcity Nationale Restaurant week 2015

Maandmenu: Juni 2015

Moederdag

Collega gezocht!

Nieuwe wijnen

Nu het voorjaar heel langzaam zijn intrede doet is het natuurlijk een must om onze koelkast tot de rand te vullen met mooie wijnen;

Neem contact op

Wij hopen u te verwelkomen in onze brasserie op Texel, waar echt Texelse gastvrijheid vanzelfsprekend is en waar de koks met passie aan het werk zijn. Wij staan open voor uw speciale wensen en denken graag met u mee.

Bakkenweg 16 | 1797 RJ | Den Hoorn - Texel
(0222) 315 541 | info@restaurantbosenduin.nl

Openingstijden 

Diner: Elke dag geopend voor diner.
Lunch: donderdag t/m zondag.

Lunch: 12.00 tot 16.00 uur 
Diner: 17.30 tot 21.00 uur

 

Woensdag 14 oktober gesloten.

 

Kaarten

×